Lyric HiFI

De beste lydproduktene samlet under ett tak!

Lyric HiFi er en entusiastdrevet nisjebutikk, som har eksistert i snart et kvart århundre. Det hele startet med at Tor Aamodt Haug i T.AA.IMPORT AS ville ha et lydmalende navn på sin detaljvirksomhet i Norge. Og fra New York med stjernebutikken Lyric HiFi så tok Tor like godt dette navnet i bruk i Norge – et navn som fremdeles fungerer meget godt hos musikk- og lydinteresserte på øverste hylle. Tor fant hele tiden bedre og bedre agenturer som han la til de han allerede hadde, og selv om det ble mye å passe på, så ga han aldri opp. Det gjør heller ikke eldste bror som har tatt over butikken etter Tor og som selv har lang erfaring innen det samme feltet: High End Audio.

Lyric HiFi står nå sterkere enn noen gang med noen av de beste agenturene i bransjen, og vi vil utvide for å enda bedre tilpasse oss et markedet som i stadig endring.

Butikken vår i Malmskriverveien 11 i Sandvika har åpent for demo fra kl.12.00 til 18.00 mandag til lørdag og til kl. 21.00 på torsdager. For demonstrasjoner av tyngre utstyr, vennligst avtal tid på forhånd med Håvard. Ring 22 41 19 84 eller send en e-post til haavard@lyrichifi.no.

Da gjenstår det bare å ønske hjertelig velkommen til gode kjøp og lydopplevelser hos Lyric HiFi – uansett størrelse eller når det måtte passe for deg – her i nettbutikken eller i Malmskriverveien.