Lyric HiFI

De beste lydproduktene samlet under ett tak!

Lyric HiFi er en entusiastdrevet nisjebutikk, som har eksistert i snart et kvart århundre. Det hele startet med at Tor Aamodt Haug i T.AA.IMPORT AS ville ha et lydmalende navn på sin detaljvirksomhet i Norge. Og fra New York med stjernebutikken Lyric HiFi så tok Tor like godt dette navnet i bruk i Norge – et navn som fremdeles fungerer meget godt hos musikk- og lydinteresserte på øverste hylle. Tor fant hele tiden bedre og bedre agenturer som han la til de han allerede hadde, og selv om det ble mye å passe på, så ga han aldri opp. Det gjør heller ikke eldste bror som har tatt over butikken etter Tor og som selv har lang erfaring innen det samme feltet: High End Audio.

Lyric HiFi står nå sterkere enn noen gang med noen av de beste agenturene i bransjen, og vi vil utvide for å enda bedre tilpasse oss et markedet som i stadig endring.

Butikken vår i Malmskriverveien 11 i Sandvika har åpent for demo fra kl.12.00 til 18.00 onsdag og torsdag. For demonstrasjoner av tyngre utstyr, vennligst avtal tid på forhånd. Ring 4809 1517 eller send en e-post til BOAHS1@online.no.

Da gjenstår det bare å ønske hjertelig velkommen til gode kjøp og lydopplevelser hos Lyric HiFi – uansett størrelse eller når det måtte passe for deg – her i nettbutikken eller i Malmskriverveien.