Bryston har en litt annen tilnærming enn vanlig når de snakker om aktiv drift av høyttalere. Istedet for den mer tradisjonelle løsningen med forsterker og delefilter innebygget så byr Bryston i stedet på høyttalere uten innebygget delefilter. Dette åpner opp for en spennende løsning med Bryston BAX-1 digitalt eksternt delefilter som igjen er koblet til to spesialtilpassede monoblokker – Bryston 21B 3-kanals effektforsterkere.  Det betyr at diskant, mellomtone og bass er koblet til hver sin forsterkerkanal – helt uten at spoler, motstander og kondensatorer bremser musikksignalet – noe det gjør i et tradisjonelt delefilter. Dette gir ikke overraskende et lydmessig løft av dimensjoner. Her snakker vi finesse og dynamikk i verdensklasse. Kom innom i Sandvika og hør selv. Butikken ligger rett ved togstasjonen.